Software na míru

Malý projekt pro jednotlivce nebo velké mezinárodní projekty – umíme každou velikost!

Vždy hledáme nejvhodnější řešení podle potřeb zákazníka a využíváme jak agilní přístup tak waterfall management.

Kontaktujte nás a my s Vámi probereme možná řešení a společně zvolíme to nejlepší pro software na míru a Váš projekt.

Nabídneme Vám vodopádový model řízení projektu, čili waterfall management.

Jak probíhá waterfall management projekt

Tento model začíná přesnou specifikací zadání z Vaší strany, zbytek je naší záležitostí a končí předáním ověřeného software v garantovaném termínu a ceně. Samozřejmě, že i s formulací zadání Vám dokážeme pomoci a vše spolu nejprve důkladně probereme. Velkou výhodou tohoto přístupu je rychlý postup s jednoznačným a dobře zdokumentovaným výsledkem – Vaším softwarem. Waterfall management je vhodný zejména pro menší a nekomplikované projekty.

Můžeme Vám nabídnout agilní přístup s postupným budováním projektu.

Jak probíhá projekt s agilním přístupem

Začneme s Vaší hrubou představou, jak má Váš software pracovat a postupně společně vyladíme zadání pro software podle Vašich potřeb.

Při tomto přístupu jste to Vy, kdo definuje cíl, priority a náplň jednotlivých kroků implementace, my pak tyto kroky ve spolupráci s Vámi naplňujeme. Celý proces se tedy zaměřuje na Vás, jako našeho klienta, a celý produkt se vytváří postupně, inkrementálně po jednotlivých funkcích. Pokud se v průběhu řešení změní Vaše potřeby nebo dostanete nový nápad, není to žádný problém. Pro řízení použijeme takovou metodiku, která se nejlépe hodí pro typ, velikost a složitost vašeho projektu – kombinujeme zejména přístupy lean developmentu, vývoje řízeného testy a scrum.

Velkou výhodou agilního přístupu je lepší naplnění vašich představ a těsná spolupráce nás, vývojářů, s Vámi, klientem. Agilní přístup umožňuje rozmotat změť na první pohled nesourodých požadavků, popsat zprvu neuchopitelný problém a dát jasnou vizi cíle a cesty k jeho dosažení. Proto se běžně tento přístup používá zejména u velkých a složitých projektů. V takovém případě pak můžeme zákazníkovi nabídnout i „finanční mapu“ naší společné cesty – tj. co, kdy a za kolik lze realizovat. Abyste získali ještě lepší představu o cestě a výsledku, můžeme po dohodě s Vámi vybranou malou část Vašeho projektu zrealizovat jako tzv. Proof of Concept. Po jeho úspěšné realizaci dokončíme společně celé dílo.

V krátkém čase dokážeme zvládnout i jiné technologie, které k vyřešení problému potřebujeme. Pokud ve výčtu technologií nenajdete to, co jste hledali, zeptejte se nás.

Potřebujete více informací? Kontaktujte nás

info@fesordata.cz

(+420) 776 115 785