Reference

Anas El Hraiech (Med-TSO)
Sdružení provozovatelů přenosových soustav elektřiny 20 zemí v oblasti Středozemního moře

Med-TSO a především členové řídícího výboru oceňují aktivní roli, kterou sehrála firma FESORDATA jako poradce pro výběrového řízení při hledání efektivního řešení pro implementaci první Středomořské databáze pro energetický systém.

Anas El Hraiech

Technical Officer
Mediterranean Transmission System Operators (Med-TSO)

Ing. Petr Kašík (AMiT automation, s.r.o.)

Zakladatel firmy FESORDATA Milan Findura byl mým prvním odborným šéfem v rozjíždějící se firmě, kam jsem nastoupil krátce po absolvování vysoké školy. Měl jsem to štěstí, že mě právě Milan provedl záludnou cestou od teoretických znalostí získaných na škole k praktickým realizacím na vysoké odborné úrovni.

Vždy jsem oceňoval jeho týmového ducha a opravdový zápal pro hledání nejefektivnějších řešení v problematice automatizovaného řízení, průmyslových komunikací a zpracování dat. Vím, že je Milan spolehlivý profesionál, a těším se na naši další vzájemnou spolupráci.

Ing. Petr Kašík

ředitel AMiT automation, s r.o

Ing. Dušan Rašín (Imeco s.r.o.)

Během své spolupráce s Milanem Findurou jsem ocenil zejména jeho pragmatický přístup k řešení problémů a respektování požadovaných termínů a kvality vytvářeného SW. Milan vždy respektoval priority zadání a jeho přístup k analýze problému, návrhu a implementaci řešení byl vysoce profesionální. Rozhodně doporučuji spolupráci s ním.

Ing. Dušan Rašín

Imeco s.r.o.

Ing. Tomáš Vichr (VICHR s.r.o.)

S Milanem Findurou jsem spolupracoval po dobu několika let na řadě SW projektů. Milan je opravdu zkušený a spolehlivý odborník, se kterým je radost spolupracovat. Má velký přehled a usiluje vždy nejen o pochopení podstaty problému, ale i o porozumění požadavkům zadavatele a o řádně dodržení termínu. Pro nalezení optimálního řešení a dosažení požadovaného výsledku neváhá zkoušet nové přístupy a zvládat i nové technologie.

Spolupráci s Milanem Findurou mohu na základě vlastních zkušeností skutečně doporučit.

Ing. Tomáš Vichr

VICHR s.r.o.

Dante Powell (ENTSO-E)
Evropská síť provozovatelů přenosových soustav elektřiny

Během svého působení v ENTSO-E jsem měl tu čest pracovat s Milanem Findurou v různých funkcích, především při tvorbě skriptů, ať už v Pythonu, SQL nebo VBA.

Má velmi dobrou schopnost analyzovat problém a poskytnout řešení ve velmi krátkém čase. Jeho schopnost implementovat zcela nový přístup k řešení problému a poskytnout řešení na velmi vysoké úrovni kvality na mne udělala velký dojem. Milan je navíc připraven uspokojit konkrétní priority, ať už se jedná o časovou tíseň, připravenost vizualizace, požadavek na řešení v konkrétním kódovacím jazyce atd.

Závěrem bych jeho služby vřele doporučil.

Dante Powell

Scenario Product Manager – TYNDP Programme

desetiletý plán rozvoje (evropských elektrických) sítí

Ing. Karel Blecha (OSC a.s.)

Dominantním projektem, bytostně spojeným s Milanovým jménem, je energetický výrobní dispečink společnosti ČEZ, jehož distribuované unikátní řešení realizované koncem 90. let minulého století se průběžně přizpůsobuje provozním i obchodním požadavkům provozu energetiky do současnosti.

Systém komplexně ošetřuje celou šíři provozu od výroben-elektráren po dispečink, je spolehlivý, flexibilní a svým řešením poskytuje zákazníkům značnou konkurenční výhodu.

Ing. Karel Blecha

OSC a.s.

Potřebujete více informací? Kontaktujte nás

info@fesordata.cz

(+420) 776 115 785